Estreno en España: L’univers en miniatura de No-No

0

Hoy, 30 de abril del 2021, se estrena en España L’univers en miniatura de No-No, recopilatorio de los cortometrajes protagonizados por el personaje que en Francia se conoce como Non-Non. Se estrena únicamente en siete salas de Cataluña y, si no he entendido, solo está disponible en catalán.

El programa incluye dos cortos. El primero es No-No de viatge al món en miniatura (Non-Non Rétrécit), del 2019, dirigido por Wassim Boutaleb Joutei con guion de Léonie de Rudder y Sophie Lodwitz. Es una obra estupenda que fue seleccionada en el Festival de Annecy 2020 y que propone un interesante uso de animación 3D que recuerda al stop motion.

El segundo es No-No i les peripècies aquàtiques (Déluge à Sous-Bois-Les-Bains), del 2017, dirigido por Mathieu Auvray. Como el anterior, está producido por el prestigioso estudio francés Autour de Minuit Productions.

Los dos conforman un recopilatorio de 52 minutos que distribuye Pack Màgic, excelente compañía especializada en animación artísticamente interesante apta para público infantil, incluido el que descubre los audiovisuales, como en este caso.

Sinopsis (en catalán): «L’ornitorrinc No-No i els seus amics i amigues viuen a Les Basses del Bosc una vida tranquil·la i pacífica on fan pícnics i migdiades… fins que passa alguna cosa! La colla d’en No-No sempre és a punt per viure una gran aventura! La pel·lícula està formada per dos episodis: A No-No de viatge al món en miniatura, la màquina d’encongir porta el protagonista a prendre la mida d’una formiga i a veure el món des dels seus ulls. A No-No i les peripècies aquàtiques les aigües inunden tot el poble i la colla ha d’embarcar-se en un vaixell per sortir-se’n.

Dues històries plenes d’emoció i humor, on els animals protagonistes que viuen envoltats de natura comparteixen moments d’amistat superant les adversitats amb alegria i enginy. L’animació 3D de colors brillants i alegres simula la textura de la plastilina i la tècnica de l’stop-motion, fent que els personatges surtin de la pantalla i sembli que gairebé els podem tocar. Un petit univers vibrant i delirant!».

Compartir

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here